Meerpuntssluiting-plaatsen-kosten

Deurbeveiligen.nl is open en transparant over meerpuntssluiting plaatsen kosten. Het plaatsen van een meerpuntssluiting hoeft geen kapitalen te kosten. Ben je benieuwd naar de kosten van een meerpuntssluiting voor jou voor- en of achterdeur? Neem dan contact op met de experts van deurbeveiligen.nl.

Waarom een meerpuntssluiting plaatsen?

Je kunt verschillende redenen hebben waarom je een meerpuntssluiting in je deur wilt plaatsen. De voornaamste reden is dat je je persoonlijke goederen en je veiligheid wilt waarborgen. Dit kan je natuurlijk op verschillende manieren doen.

Waarom de meeste mensen tegenwoordig voor een meerpuntssluiting kiezen boven een insteekslot met enkele bijzetsloten lees je hier.

Bij een meerpuntssluiting wordt de deur tegelijkertijd op meerdere punten afgesloten. Een combinatie van haakschoten en sluitkommen zorgen ervoor dat er een ijzersterke constructie ontstaat.

Een meerpuntssluiting heeft dus een veilig en sterk werkingsmechanisme. Het slot kan je in één keer openen in tegenstelling tot een insteekslot met meerdere bijzetsloten. Bij de laatste zal je eerst meerdere sloten moeten ontgrendelen voordat je de deur kan openen. Een meerpuntssluiting zorgt voor tijdswinst doordat je slecht een handeling hoeft te verrichten.

Meerpuntssluiting-plaatsen-kosten

Ook esthetisch heeft een meerpuntssluiting een pluspunt. De extra vergrendeling punten zijn weggewerkt in een gefreesde uitsparing in de zijkant van de deur. Hierdoor heb je dus geen lelijke sloten op de deur zelf.

Een meerpuntssluiting kan je voorzien van een veiligheidscilinder die je huis beveiligd tegen kerntrekken.

Meerpuntssluiting plaatsen kosten

Het plaatsen van een meerpuntssluiting kan je het beste laten uitvoeren door een expert. Met behulp van een freesmachine wordt er een sleuf gefreesd. Hierin worden vervolgens de verschillende onderdelen van de meerpuntssluiting gemonteerd.

De kosten voor het plaatsen van een meerpuntssluiting is voor een enkele deur gemiddeld € 385,00. Dit is over het algemeen inclusief kerntrekbeslag. Als je meerdere deuren wilt voorzien zullen de kosten ongeveer gemiddeld € 770,00 zijn. Dit zijn dan kosten voor bijvoorbeeld een voor en achter deur inclusief kerntrekbeslag en kerntrekcilinder.

Advies of hulp nodig?

Heb je advies of hulp nodig bij de keuze van een meerpuntssluiting op jouw deur. Neem dan contact op met bijvoorbeeld de vakmensen van deurbeveiligen.nl. Zij hebben verschillende pakketten waar je uit kan kiezen om jouw huis optimaal te beveiligen.

Vergelijkbare berichten